ISPARTA / MERKEZ - Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi

Şbt

Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Ceyda Melek PINAR okulumuzu temsilen katıldığı 11 Şubat 2024 tarihinde Isparta Gölcükte yapılan “Türkiye Genç Kızlar Kros Şampiyonası’nda Türkiye 4. ‘sü olmuştur.

Öğrencimiz Ceyda Melek PINAR Türkiye 4.’sü olduğu için 10-14 Mayıs tarihlerinde Kenya’nın başkenti Nairobi’de yapılacak ISF Dünya Okullar Kros Şampiyonası’na katılacak. Burada Türkiye’yi ve Isparta’yı uluslararası alanda temsil edecek.

Öğrencimize başarılar dileriz

Şbt

Ock

Çedes projesi kapsamında, farkındalık oluşturmak amacıyla  “Yetim” konulu Karakalem sergisi okulumuzda…

Ekm

Isparta Belediyesi, BAKA ve ISUBU işbirliği ile yapılan ''Isparta' da Gelecek Dijital ile Gelecek'' projesi kapsamında Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz 10. sınıf öğrencilerine "Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Güvenlik" eğitimi verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen programımız Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve akabinde öğrencilerimize pilav ikramımız oldu.

Bilişim Haftası Hakkında

Öğrencimizden Büyük Bir Başarı

"Geleceğin Meslekleri" Temalı Konferans

Mrt

Okulumuz Erasmus + Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında  İtalya'nın Vasto Kentinde Bulunan Istituto Istruzione Superiore ''Enrico Mattei'' Okuluna bir Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi.

Yaralarımızı Birlikte Saracağız

Ock